• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2017 La Fundació Amancio Ortega entrega un equipament oncològic a l’Hospital Comarcal d’Amposta

La Fundació Amancio Ortega entrega un equipament oncològic a l’Hospital Comarcal d’Amposta

Es tracta d’un mamògraf digital valorat en uns 150.000 € aproximadament

publicat el 25/05/2017

La Generalitat de Catalunya i la Fundació Amancio Ortega han firmat un conveni per renovar equipaments oncològics. La Fundació donarà 47 milions d’euros per a la compra d’equipaments de radioteràpia i de tecnologia per al cribratge i el diagnòstic del càncer de mama. Entre els centres beneficiaris s’hi troba l’Hospital Comarcal d’Amposta, que rebrà un mamògraf digital amb un valor estimat d’uns 150.000  €.
D’aquests 47 milions d’euros, 37 milions es destinaran a la renovació de divuit equipaments de radioteràpia, cosa que permetrà substituir tots aquells aparells que tenen més de vuit anys d’antiguitat.

La resta de la partida servirà per renovar equipaments de tecnologia d’última generació per al cribratge i el diagnòstic del càncer de mama. Concretament se substituiran un total de 43 mamògrafs, el que permetrà que no en quedi cap d’analògic en tota Catalunya.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > La Fundació Amancio Ortega entrega un equipament oncològic a l’Hospital Comarcal d’Amposta

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament