• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2017 La Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó regalarà un llibre als nounats d’Amposta

La Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó regalarà un llibre als nounats d’Amposta

A partir d’aquest 2017, els infants nascuts durant l’any que s’empadronin a Amposta rebran un conte. L’objectiu és fomentar l’estima de la lectura des de la primera infància

publicat el 25/01/2017

Fomentar l’estima de la lectura des de la primera infància. Aquest és el principal objectiu  del projecte ’Lectures al bressol’, que ha engegat aquest 2017 la regidora d’Ensenyament i Cultura a través de la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó. Aquest projecte regalarà un llibre de primera infància a tots els xiquets i xiquetes empadronats a Amposta i nascuts l’any 2017. Així, quan un infant acabat de nàixer sigui empadronat a l’Ajuntament, se li lliurarà una butlleta bescanviable per un conte de regal que es farà efectiu a la Biblioteca Comarcal. 

Aquesta acció ja es va realitzar entre els anys 2007 i 2011 quan la Biblioteca formava part del projecte ’Nascuts per llegir’ que coordinava el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, i sent la biblioteca d’Amposta la única de les Terres de l’Ebre que s’hi va adherir.

"Ara el reemprenem amb la voluntat d’inserir des de l’administració local en la importància de la lectura dins de l’àmbit familiar", explica la regidora d’Ensenyament i Cultura, Inés Martí. 

La lectura compartida, el fet d’explicar una història en veu alta, la música de la veu, les cançons,… fan més estret el lligam pares i fills alhora que estimula el plaer d’escoltar, imaginar i crear, i per tant d’aprendre. Els llibres són una eina fonamental que permeten al nadó establir una relació entre el món que l’envolta i el seu propi món interior, i l’acompanyen en el seu creixement vital i emocional.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament