• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2017 Amposta presenta nou catàleg turístic a Fitur

Amposta presenta nou catàleg turístic a Fitur

És un catàleg fotogràfic amb els actius turístics de la ciutat

publicat el 18/01/2017

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament d’Amposta ha presentat aquest dimecres 18 de gener un nou catàleg turístic editat per a difondre els atractius turístics d’Amposta i també de les Terres de l’Ebre. Ho va fer en el marc de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur, que se celebra fins el 22 de gener. La regidoria de Turisme hi participa a través del córner del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i té presència a l’estand de la marca Terres de l’Ebre. 

El nou catàleg, del qual se n’han imprès 5.000 exemplars, es distribuirà a fires especialitzades nacionals i internacionals i agències de viatges receptores. És un document fonamentalment fotogràfic, amb imatges que evoquen els diferents tipus d’actius que té la ciutat, com el Delta de l’Ebre i el seus espais singulars, les tradicions per gaudir del moment, el turisme actiu que permet viure emocions el turisme esportiu o el turisme cultural i històric, a més de la gastronomia amb el Mercat com a eix central. "També s’inclouen fotografies d’actius turístics de les Terres de l’Ebre", destaca la regidor de Turisme, Joana Estévez. Els eslògans que acompanyen les imatges estan escrits en català, castellà, anglès i francès. 

Fitur és la fira internacional de Turisme més important que se celebra a l’Estat espanyol i de les més importants d’Europa. Atrau l’atenció del sector professional. 

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Amposta presenta nou catàleg turístic a Fitur


Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament