• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2017 Amposta impulsa una Taula de Treball del Comerç Local

Amposta impulsa una Taula de Treball del Comerç Local

Està integrada per totes les entitats i gremis de la ciutat i decidirà les actuacions que s’impulsaran al Pla Dinamitzador del Comerç d’Amposta

publicat el 06/03/2017

La regidoria de Comerç i Mercat Municipal de l’Ajuntament d’Amposta ha impulsat la creació de la Taula de Treball del Comerç Local, on estaran integrats representants de la Federació de Comerç d’Amposta (Fecoam), l’Associació de Venedors del Mercat i l’Associació de Restauradors, a més de totes aquelles entitats o persones que estiguin vinculades directament o indirectament amb el teixit comercial de la ciutat. "La taula ha de ser un espai de debat local per fer detecció de les necessitats comercials i inquietuds del sector", ha assenyalat la regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, tot afegint que serà en aquest espai, que es reunirà mensualment, on es decidiran totes les accions incloses dins del Pla Dinamitzador del Comerç d’Amposta. Aquest pla, "un dels eixos principals del compromís de l’equip de govern d’Esquerra amb el comerç i serveis de proximitat", en paraules de l’alcalde, Adam Tomàs, ha de servir per "dotar d’eines i competències a les associacions comercials i gremis de la ciutat com Fecoam, l’associació de Restauradors i l’Associació de Venedors del mercat, per tal que esdevinguin els actors principals en el dinamisme i foment de la competitivitat d’aquest comerç". 
Tomàs també ha explicat que els altres dos grans eixos sobre els que pivota l’impuls d’aquest sector són obres com la rehabilitació del Mercat o la millora de l’enllumenat del carrer Major; i les ajudes a la millora i modernització comercial, que enguany estan dotades de 50.000 euros.  "Tot plegat té un objectiu, i és el d’afavorir l’economia circular", assenyala l’alcalde. 
El Pla Dinamitzador Comercial d’Amposta partirà de les actuacions ja en marxa per aprofitar l’oportunitat que representa la Festa del Mercat a la Plaça, i la gran quantitat de visitants que rep Amposta. Aquestes actuacions són el Concurs d’Aparadors de la Festa i, enguany, una visita turístic comercial per conèixer tots els aparadors participants a aquest concurs. A més, abans, s’han programat càpsules formatives d’aparadorisme. 
El Pla de Dinamització del comerç d’Amposta 2017 el portarà a terme l’empresa MSC com unicació , Marga Sebastià , que treballarà a peu de carrer, establint la màxima comunicació i cooordinació entre ajuntament i comerciants.
Nova imatge
El Pla Dinamitzador Comercial d’Amposta també estrena nova imatge, dissenyada per Hernan En H. "L’eslògan és a ’La vora’, per a posar èmfasi en la proximitat del comerç i dels serveis, posat dins d’unes mans que cooperen i d’una bafarada que evoca el diàleg i la comunicació que hi haurà entre tots els agents implicats", ha explicat la regidora de Comerç i Mercat Municipal. 
Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Amposta impulsa una Taula de Treball del Comerç Local

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament