«Qui pensi que això de la Indústria 4.0 no va amb ell, pot perdre el tren.»
Matilde Villarroya, Directora General d´Indústria a la Generalitat de Catalunya

reduir font ampliar font

  • Vull crear una empresa
  • Programa de formació
  • Bonificacions noves activitats
  • Programa a les escoles


IMAGINE CHALLENGE AMPOSTA

Taller d´innovació disruptiva creat, segons el Mètode Lombard, per Imagine Creativity Center

Dins del  #FòrumJove18 i organitzat per Ampost@empresa el dia 16 de març es va realitzar un taller d´innovació disruptiva, l’IMAGINE CHALLENGE AMPOSTA, on vam reunir uns 300 joves i 40 facilitadors  entre professors i gent de carrer que  va voler participar per solucionar 4 reptes. 

El taller està basat amb el Mètode Lombard, creat per Imagine Creativity Center-Silicon Valley de Californa- liderat per Xavier Verdaguer qui durant els 180 minuts va explicant les fases, el temps disponible i tota la dinàmica del taller.

Els reptes proposats feien referència a necessitats reals de comerç, esport, joventut i empresa. L´equip guanyador va ser del repte d´esport i va estar premiat amb un programa d´acceleració del seu projecte i la participació d’un membre de l´equip a l´Imagine Express 2019 amb la final al 4YFN Mobile World Congress.

Vam poder gaudir de primera mà la gran implicació del jovent durant tot el taller, seguint les pautes d´en Xavi Verdaguer. Durant les 4 fases vam poder veure que el seu interès anava creixent, fins al punt que els finalistes van exposar davant tot els alumnes, facilitadors i jurat les solucions als reptes.. 

El punt àlgid de l´Imagine Challenge va ser l’exposició de les idees dels 4 grups finalistes devant un jurat implicat i que va decidir la idea més brillant, innovadora i viable.

El 75% dels grups finalistes eren de l´Insitut Montsià d´Amposta que van presentar idees molt disruptives i diferents. 

Referent al repte d´empresa van ser finalistes Ada Casanova, Laura Tomàs, Sergio Castaño i Kilian Climent creant una aplicació mòbil per facilitar la gestió del jovent amb l´empresa. 

En relació al repte de joventut, van quedar finalistes Pol Vidal, Paula Adell i Carme Gil amb la solució de crear una sala per activitats lúdiques del jovent i que pogués ser un lloc de trobada amb la joventut i els polítics locals. 

Finalment, del repte d´esports va sortir finalista i guanyador de l´IMAGINE CHALLENGE AMPOSTA 2018 l´equip format per Jordi Ferré, Juanjo Centelles, Kimza Idrees i Cristina Giménez que van crear una associació d´àmbit local que col·laborés en entitats locals i esportives per integrar els nens al món de l´esport amb l´ajuda de la gent gran, que rebrien una contribució econòmica per part de les entitats locals. Aquest grup rebrà, com hem dit anteriorment, un programa d´acceleració del seu projecte i la participació d´un membre de l´equip a l´Imagine Express 2019 amb la final al 4YFN Mobile World Congress. 

Adrenalina al 100% dins d’una jornada fantàstica  que pensem no va deixar a ningú indiferent.

 Fins l’any vinent!!

Podeu fer clic a aquest enllaç per veure tot el recull fotogràfic.

En aquest enllaç també podeu veure el vídeo promocional.

I finalment aquí podeu veure el vídeo resum de l´ IMAGINE CHALLENGE AMPOSTA

Amposta Empresa > PROGRAMES A LES ESCOLES > IMAGINE CHALLENGE AMPOSTA


 Ajuntament d´Amposta 

Catalunya emprèn Generalitat de Catalunya. Departament d´Empresa i Coneixement 


Ajuntament d’Amposta (Indústria i Empresa) · Pl. de l´Ajuntament, 6, 3a planta · 43870 Amposta · Tel. 977 70 00 57 · Fax 977 70 41 32 · | empresa@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies